Over ons

IDA Veranda

Wij zijn een ambitieuze en trotste organisatie als het gaat om onze klanten en producten. Onze mentaliteit is, de klant staat centraal, en dit willen we door middel van onze kwalitatieve service uitstralen. Ons bedrijf is gericht naar de toekomst, wij proberen door middel onze producten ervoor te zorgen dat u niet alleen energie bespaart binnenshuis maar ook denkt aan het milieu.

Ons bedrijf bestaat al 10 jaar en het is de enigste door heel europa dat zich specialiseert in terrasoverkappingen met een uniek design. profiteer nu meer van ons breed assortiment en onze kwalitatieve producten. Wij bieden de beste kwaliteit en betaalbare prijs voor iedere klant. Wij als bedrijf vinden het heel belangrijk dat we onze producten op de juiste manier produceren en professioneel te werk gaan tegenover onze klanten. Klanten tevreden houden doen we dan ook door onze unieke producten en sociale service.

%

Klant tevredenheid

+ Veranda`s geplaatst

jaar ervaring

Een terrasoverkapping van IDA Veranda

IDA Veranda is al jaren een toonaangevend merk op het gebied van  veranda systemen.

Ook een eigen veranda ?

Neem vrijblijvend  contact op

Heeft u interesse in onze veranda’s? Kijk dan verder op deze site of stuur een email naar info@idaveranda.nl voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

3 + 8 =